Sunnaform S5 OLD

Produktinformasjon


Sunnaform S5 er en effektiv luftrenser og stilfull bordlampe i ett.

Perfekt!
Dette produktet passer perfekt for deg som vil forbedre inneluften, av helsegrunner /eller for å minske støvmengden i luften, men som ikke vil ha en stygg klumpete plast eller metalldings stående midt i rommet. S5 tar effektivt og stille bort pollen, støvpartikler, røyk og til og med mikrober fra luften i rommet.

Erstatter eksisterende ventilasjonsluke
Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen.
Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.

Fjern tett og fuktig inneluft, kjent som “kjellerlukt”!
Miniventilasjon 100 skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Få luftrensere er så intuitivt som S5: Det vises når du plugger den i. Ingen hastighetsinnstillinger, fart eller sensorfunksjoner m.m … Det er bare én knapp, som slår på det varme hvite LED lyset. Å skifte filteret kunne ikke være enklere. Ingen verktøy, ingen flytting av maskinen for å nå knapper.

Pris: 2.990.- Det er også mulig med abonnement på filter.

logo-energiportalenVil du ha en gratis energianalyse av din bolig?
Nå kan du enkelt finne ut hvilket produkt som passer best i din bolig. Klikk deg inn på adressen under, og legg inn din boligadresse.
http://energiportalen.no