Mitsubishi Miniventilasjon 50 OLD

Produktinformasjon


Mitsubishi Miniventilasjon 50 – Nå kan du nå gi ditt inneklima ett skikkelig løft!

Nyhet
Miniventilasjon 50 kan enkelt monteres i din eksisterende ventilasjonsluke. Et ettrørsystem som enkelt kan monteres selv! Perfekt for soverom!
Kun 15 dB(A) og hele 85% gjenvinning av varme ved 16 kubikkmeter pr time.

Erstatter eksisterende ventilasjonsluke
Med en rørgjennomføring på 125 mm (diameter) passer Miniventilasjon 50 i eksisterende ventilasjonsluke, og man slipper å lage hull i veggen.
Dette gir mulighet for å øke eller senke luftutskiftinger/luftkvalitet i rommet, uten å få den ubehagelige trekken inn i ventilasjonsluken.

Fjern tett og fuktig inneluft
Miniventilasjon Small skifter ut forurenset luft med frisk uteluft. Dette reduserer skadelige partikler som fukt, mugg, sporer og lignende fra ditt innemiljø. Det er nettopp disse skadelige partiklene som fremkaller den velkjente lukten. Det anbefales samtidig å ta en skikkelig husvask, samt fjerne gamle tepper, eller andre objekter som kan ha samlet på “lukten” for å fjerne den helt.

Filterfunksjon gir bedre inneklima
Miniventilasjon 50 har ett filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen. Finfilteret High efficiency anbefales i områder med mye svevestøv og ved bekjempelse av pollen. High efficiency filter vil komme for salg i nettbutikken.

Informasjonsvideo


Enkel installasjon
Selve installasjonen er meget enkel og kan gjøres av privatpersoner på under 2 timer.

JIS (Japansk industristandard).
Når du kjøper Miniventilasjon 50, følger det med ett grovfilter.

logo-energiportalenVil du ha en gratis energianalyse av din bolig?
Nå kan du enkelt finne ut hvilket produkt som passer best i din bolig. Klikk deg inn på adressen under, og legg inn din boligadresse.
http://energiportalen.no