Kaiteki OLD

En varmepumpe du ikke har sett maken til!

Markedslederen Mitsubishi Electric lanserer nå sin nye toppmodell Kaiteki. De regner med at den nye modellen skal ta over som sin mestselgende modell, og har flere nyheter å presentere på sin nye varmepumpe. 4 unike farger, bedre spesifikasjoner og wifi styring er blant nyhetene.

Tidløst design og 4 farger

– Vi har utviklet en varmepumpe med et tidløst og funksjonelt design, sier Markedssjef Einar Smidesang. Han legger ikke skjul på at dette er en varmepumpe de har jobbet mye med å utvikle. Kaiteki kommer i de 4 fargene Hvit, PerleHvit, SafirSort og RubinRød. De tre spesialfargene er lagt på en unik spesialdesignet overflate.

Økt varmeeffekt og besparelse

Mitsubishi Electric oppgir at den nye modellen har beste energiklasse A+++ med 5,2 i årsvarmefaktor, og at varmeeffekten er økt vesentlig. – Faktisk hele 35% høyere varmekapasitet og samtidig 43% høyere COP ved -25 grader sammenlignet med vår Kirigamine Hara, som allerede var helt i toppklasse, forteller Smidesang. Han forteller også at modellen er testet i uavhengig laboratorium, og at de derfor garanterer drift helt ned til -35 på denne modellen.

WiFi styring

Med fabrikkmontert WiFi inkludert i prisen, kan modellen styres fra hele verden om ønskelig. Helt ny programvare og hardware gjør at den skal være utrolig enkel å koble opp. Varmepumpen kan styres fra alle typer mobiler, tablets og datamaskiner.

3 forskjellige modeller

Kaiteki kommer i modellene Kaiteki 6300, Kaiteki 6600 og Kaiteki 8700. Den store publikumsfavoritten blir nok Kaiteki 6600 mener Smidesang. Han forteller også at Kaiteki 6300 kan gå på en 10 amp sikring, og at de derfor tror den vil bli brukt mye i markedet for de som vil skifte ut gamle varmepumper.

Kaiteki 6300: Kr 25.700.-
Kaiteki 6600: Kr 26.900.-

Dette er inkludert standard montering. Kr 1.500.- tilkommer ved annet fargevalg enn hvit.

Ta kontakt for befaring og beste pristilbud!

Telefon 917 59 185 eller post@alfaenergi.no