Toshiba – Mira 13 R32 OLD

Produktinformasjon

Varmepumpe for den prisbevisste
Toshiba Mirai er en helt ny varmepumpemodell utviklet og designet i Japan i beste Toshiba-kvalitet. Høy energibesparelse og lav pris gjør Mirai til et fornuftig valg for den prisbevisste.

Energiklasse A+ gir effektiv strømsparing
Modellen leveres i tre effektstørrelser og alle har energiklasse A+ med SCOP opp til 4,2. Det betyr at man gjennom et år med 16-modellen får tilbake fire ganger så mye varme som man tilfører i form av elektrisitet.

Høy ytelse
Mirai er en rimelig varmepumpe, men har allikevel gode ytelsesdata. 16-modellen leverer hele 2600 W ved – 15 ÌŠC, som er meget bra i dette segmentet. Varmepumpen er egnet i boliger med lavt til medium varmebehov.

Aircondition
Mirai kan, som alle andre Toshiba varmepumper, også brukes som aircondition. Med høy kjøleeffekt og til lav pris er den et utmerket valg for å dekke kjølebehovet inne på varme sommerdager.

Moderne design og lav lyd
Mirai har et moderne og stilfullt design. Med et lydnivå helt ned til 23 dB(A), er Mirai blant de mest stillegående i klassen.

Enkel å betjene
Innedelen er utstyrt med selvrenserfunksjon som sikrer lang levetid og optimal luftsirkulasjon. Mirai leveres med en brukervennlig fjernkontroll for full kontroll over inneklimaet.

Fjernkontroll med flere funksjoner
Toshiba Mirai kan leveres med en ekstra fjernkontroll som gir tilgang til flere nyttige funksjoner:

logo-energiportalenVil du ha en gratis energianalyse av din bolig?
Nå kan du enkelt finne ut hvilket produkt som passer best i din bolig. Klikk deg inn på adressen under, og legg inn din boligadresse.
http://energiportalen.no