Samsung – Smart Nordic 12 OLD

Produktinformasjon

Styr luftvarmepumpen med smarttelefonen
Samsung Smart er de første luftvarmepumpene på det nordiske markedet med innebygd WiFi som standard. Last ned en app til smarttelefonen eller nettbrettet og fjernstyr varmepumpen uten ekstra tilbehør eller brysomme installasjoner. På den måten kan du komme til oppvarmet hytte i vinterferien eller justere temperaturen hjemme fra jobben ved hjelp av smarttelefonen.

Varmepumpen som takler ekstreme forhold
Ved synkende utetemperaturer settes en luftvarmepumpe på prøve. Samsungs varmepumpe Smart 12 har derfor en kompressor som veksler enkelt mellom høyt og lavt omdreiningstall og dermed leverer konstant nominell varmeeffekt helt ned til -17°C og varmeeffekt ned til -25°C.

Varmepumpen som takler ekstreme forhold
Med en Samsung Smart 12 varmepumpe installert i huset, på hytta, i garasjen eller uthuset kan du redusere energiforbruket ditt med opptil 50% ** sammenlignet med direktevirkende elektrisitet. Våre luftvarmepumper er energivennlige og kan dessuten gjøre inneklimaet bedre takket være et innebygget filter som effektivt stopper støv, sporer og pollen. De kan også brukes som kjøleanlegg i sommerhalvåret. ** Kan variere avhengig av strømavtale. Type varmekilde og varmekildens alder kan påvirke forbruket.

En varmepumpe med maksimal temperaturregulering og optimal komfort
Med vår unike ”Set Back mode” er det enkelt å stille inn ønsket temperatur. Luftvarmepumpen kan for eksempel slås på automatisk ved en viss forhåndsinnstilt temperatur. Samsung Smart 12 kan også finjustere temperaturen 1°C per trinn mellom 8°C og 30°C. Fritidshus og eiendeler som oppbevares i uthus eller garasjer, har best av å holdes oppvarmet i vinterhalvåret. For høy temperatur innebærer en unødig belastning på både økonomi og miljø, og ujevne temperaturer kan dessuten forårsake kondens og derav følgende fuktskader. Med luftvarmepumpene Samsung Smart sørger du for et jevnt og økonomisk klima om vinteren.

En luftvarmepumpe som har et behagelig lydnivå
Hjertet i denne varmepumpen er en stillegående kompressor som er utviklet og testet spesielt med tanke på kalde nordiske vintrer. Samsung Nordic Smart 12 er så nær lydløs som en effektiv varmepumpe kan bli: Bare 21 dB gjør den til en av de mest stillegående varmepumpene i klassen.

logo-energiportalenVil du ha en gratis energianalyse av din bolig?
Nå kan du enkelt finne ut hvilket produkt som passer best i din bolig. Klikk deg inn på adressen under, og legg inn din boligadresse.
http://qviller.energiportalen.no