Mitsubishi – Power Inverter OLD

Produktinformasjon


Mitsubishi Standard Inverter
Utedeler med høy virkningsgrad og kraftig varmeproduksjon for nordiske forhold. Power Inverter-teknologien er laget for maksimal energibesparelse ved krevende forhold. Fabrikkgarantert varmedrift ned til -20°C

Hvordan fungerer det?

Uteluften er full av energi – energi som Ecodan bruker til å varme opp boligen og tappevannet. Den unike teknologien innebærer betydelig reduserte oppvarmingsutgifter og er utformet for å møte fremtidens krav til varmeøkonomi og dine krav til besparelse. Ecodan er merkevarenavnet for produkter innen luft til vann løsningene fra Mitsubishi Electric. Det er en unik og komplett serie med over 200 ulike kombinasjonsmuligheter – kvalitet, effektivitet og driftssikkerhet er førsteprioritet

Enkel styring

Kontrollpanel på varmesentralen, fjernkontroll med romsensor, trådløs styring og intelligent varmetilpassing (Auto adaption) er teknologier som gjør systemet enkelt å bruke.

Valg av utedel

For at systemet skal levere optimal effekt til høyest mulig besparelse er det mange utedeler å velge mellom. Husets standard, størrelse, vannmengde og klimasone det ligger i avgjør hvilken utedel som er best egnet. Utedelene sorteres i tre hovedgrupper ut ifra varmedrift i forhold til utetemperatur. Våre forhandlere hjelper deg med å tilpasse den mest optimale løsningen for akkurat ditt hjem.

logo-energiportalenVil du ha en gratis energianalyse av din bolig?
Nå kan du enkelt finne ut hvilket produkt som passer best i din bolig. Klikk deg inn på logoen til venstre, og legg inn din boligadresse.